Вічна пам'ять

Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з глибоким сумом повідомляє, що внаслідок пекельних боїв в Охтирці загинули наші колеги:

24-річний фельдшер з медицини невідкладних станів Тростянецької підстанції Охтирської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги  Галушка Станіслав Сергійович

та 45-річний водій автотранспортного засобу Охтирської станції Е(Ш)МД Сухачов Дмитро В’ячеславович

Станіслав Галушка після закінчення Лебединського медичного училища з 2018 року працював фельдшером з медицини невідкладних станів у Тростянецькій підстанції Охтирської станції Е(Ш)МД. У 2020 році уклав контракт із Збройними Силами України. Служив медичним працівником у військовій частині в Охтирці. Загинув під час нищівних обстрілів ворога,  мужньо захищаючи рідну землю від російських загарбників. За своє дуже коротке життя Станіслав проявив себе як професійний медик, порядна, мужня людина, справжній патріот.

Дмитро Сухачов – досвідчений високопрофесійний водій. За кермом машини швидкої допомоги Охтирської станції Е(Ш)МД працював з січня 2019 року. До цього був учасником АТО, сміливо відстоював незалежність нашої держави на Сході України. З Донбасу повернувся живим, проте  загинув як мирний житель під час шквального вогню в Охтирці… Добра, чуйна, хороша людина.

Дуже рано обірвалися життя наших колег, товаришів, захисників, героїв. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Запевняємо, що за ці та інші непоправні втрати російські нацисти понесуть справедливе покарання, а наші Збройні Сили, увесь український народ незабаром здобудуть перемогу. Слава Україні! Героям слава!