Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з глибоким сумом повідомляє про загибель фельдшера Конотопської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Лошака Михайла Володимировича.

Михайло Лошак народився 27.10.1991 у місті Конотоп. Навчався у Конотопському медичному училищі, яке закінчив у 2010 році, здобувши кваліфікацію фельдшера. Свою трудову діяльність розпочав у Конотопській станції швидкої медичної допомоги, з 2013 року – фельдшер з медицини невідкладних станів Конотопської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. У 2019 році уклав контракт із Збройними Силами України. У 2020 році отримав статус учасника бойових дій.

З 24.02.2022 М. Лошак мужньо боронив рідну землю від рашистів.
09 березня 2022 року молодий воїн загинув у с. Слобода під Черніговом.

03 квітня відбулось перепоховання героя у рідному місті Конотоп.
У Михайла залишились батьки, дружина, малолітній син.

Ми пам’ятатимемо нашого колегу – фельдшера-професіонала, сміливого чоловіка, патріота України. Рано обірвалось його життя, пішла
від нас людина прекрасної душі, щирого, відкритого серця.

У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі мужнього воїна. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким.

Запевняємо, що за ці та інші непоправні втрати російські нацисти понесуть справедливе покарання, а наші Збройні Сили, увесь український народ незабаром здобудуть Перемогу. Слава Україні! Героям слава!