Вітаємо з високими нагородами!

Під час урочистостей з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, які відбулись 17 червня 2021 року у приміщенні Сумського національного академічного театру драми та музичної комедії ім.  М.С. Щепкіна, було нагороджено найкращих працівників закладів охорони здоров’я області. Приємно, що серед нагороджених – і предстаники Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр).
Перший заступник голови Сумської обласної ради Олександр Стрельченко вручив директорові Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Анатолію Александренку найвищу відзнаку області – «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеню.
Цієї найвищої нагороди області керівник Центру удостоєний не випадково, адже увесь його трудовий шлях присвячений самовідданому служінню медицині. Високопрофесійний лікар-хірург, талановитий керівник і організатор, Анатолій Васильович на кожній посаді викладався на 100 відсотків. Особливо значущих успіхів А. Александренко зміг досягнути, очоливши наприкінці 2013 року Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і за короткий час зробивши його одним із найпотужніших в Україні.
Заступник директора Центру Максим Новіков нагороджений Почесною грамотою Ради національної безпеки  і оборони України «за особистий внесок у справу гарантування національної безпеки та оборони України, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника».
Старший фельдшер з медицини невідкладних станів з оперативної роботи Центру Юлія Лавріненко нагороджена Подякою Міністерства охорони здоров’я України «за багаторічну сумлінну працю, особисті трудові досягнення у професійній діяльності, значний особистий внесок в організацію надання медичної допомоги населенню, високий професіоналізм, відданість справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичного працівника».
Голова об’єднаної профспілкової організації Центру Наталія Дерев’янчук відзначена Почесною грамотою Профспілки працівників охорони здоров’я України «за багаторічну сумлінну працю в охороні здоров’я та профспілці, високий професіоналізм, внесок у розвиток і зміцнення профспілкового руху, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника».
Щиро вітаємо наших колег з нагородами і бажаємо їм міцного здоров’я і нових трудових звершень!