Дорогі працівники Центральної станції екстреної (швидкої) медичної допомоги, шановні колеги! Щиро вітаємо з 78-ю річницею з Дня створення Вашого закладу!

Від 5 вересня 1943 року бере початок історії не лише Сумської станції швидкої медичної допомоги, а й усієї екстреної медицини області.
Центральна (а донедавна – Сумська) станція Е(Ш)МД пройшла складний етап свого становлення та розвитку – від кількох працівників з конячкою і тісним приміщенням – до прекрасної будівлі, оснащеної необхідним обладнанням із новітніми технологіями, до потужного автопарку із сучасними спеціалізованими санітарними автомобілями.
Важко переоцінити невтомну напружену працю працівників станції упродовж усього цього періоду. Ви продовжуєте кращі традиції своїх попередників, щодня рятуючи здоров’я та життя пацієнтів.
І сьогодні Центральна станція Е(Ш)МД – найпотужніша в нашому Центрі, вона обслуговує понад 40% населення всієї області. На рахунку співробітників Вашого закладу – багато вагомих здобутків і перемог.
Бажаємо і надалі гідно тримати марку Центральної станції Е(Ш)МД, постійно примножуючи її надбання!
Від душі зичимо всім міцного здоров’я, невичерпної енергії та наснаги на нові успіхи, морального та матеріального задоволення від Вашої нелегкої праці!
Хай Вашими надійними супутниками в житті будуть мир і добро, любов і злагода, сімейний затишок і благополуччя!

Адміністрація Сумського обласного
центру екстреної медичної допомоги
та медицини катастроф

Об’єднана профспілкова
організація Центру