Курс BLS від ERC в Сумах!

Курс BLS від ERC в Сумах!

Шановні колеги та численні підписники групи!
Після незначної перерви курс BLS від ERC в Сумах!!!
Будь-хто, будь-де та будь-коли може раптово потрапити в ситуацію, де кожна наступна хвилина на вагу людського життя. Невідомо в якій ролі доведеться опинитися: в ролі свідка чи потерпілого. Щоб збільшити шанси на порятунок людини, важливими є твої знання та вміння. Курс BLS рятує життя.
Пройти курс та отримати персональний сертифікат BLS (Basic Life Support) від Європейської Ради Реанімації (ERC) тепер можуть всі бажаючі!!!
Досвідчені інструктори ВLS проведуть для Вас теоретичний та практичний тренінг на базі навчально-тренувального відділу Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з подальшим отриманням сертифікатів європейського зразка.
Програма курсу:
1. Поняття про невідкладний стан людини.
2. Техніка проведення базової серцево-легеневої реанімації з використанням автоматичного зовнішнього дефібрилятора.
3. Надання допомоги потерпілому без свідомості та при потраплянні стороннього тіла в дихальні шляхи.
Кому буде корисним цей курс?
Будь-кому, хто турбується про своє життя, життя рідних, небайдужий до чужих проблем та готовий допомагати ближньому.
Запрошуються всі бажаючі. Ми чекаємо на Вас!
Групи комплектуються до 10 осіб. Всім медикам отриманий сертифікат додає 30 атестаційних балів у відповідності до наказу МОЗ України №446 від 17.04.2019 року.
Зацікавленим особам звертатись на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або за номером телефону +380991654056 (Валентин) пн.-пт., з 9.00 до 16.00 . Можна швидко пройти електронну реєстрацію, зчитавши за допомогою смартфону QR код, зображений в анонсі курсу.
Курси проводяться на комерційній основі. Тривалість курсу 1 день.
Курс запланований на 03.07.2021 року
Посилання на реєстрацію - нижче.