ПАМ’ЯТІ ТОВАРИША

7 травня 2022 року у віці 55 років пішов із життя наш колега – фельдшер з медицини невідкладних станів Шосткинської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Вронський Володимир Васильович

Народився Володимир Вронський 1 квітня 1967 року на Чернігівщині. У 1986 році закінчив Новгород-Сіверське медичне училище. Усе своє свідоме життя він присвятив медицині. Тривалий час Володимир Васильович працював фельдшером у здоровпункті НВО «Свема», а з 2004 року – фельдшером у системі екстреної медичної допомоги Шосткинщини.

Упродовж усього цього періоду Володимир Васильович проявив себе як сумлінний, відповідальний працівник, професіонал своєї справи, який завжди докладав максимум зусиль, аби врятувати життя та здоров’я своїм пацієнтам.

На жаль, передчасна смерть обірвала його життєві плани…Вронський В.В. запам’ятається усім як порядна, добра, неконфліктна людина, надійний товариш, хороший сім’янин.

Глибоко сумуємо з приводу тяжкої втрати колеги –– Вронського Володимира Васильовича – і висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким.

Світла пам’ять про цю хорошу людину назавжди збережеться у наших серцях.

 Колектив Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф