10 днів після новосілля І підстанції: результати відчутні

Як вже повідомлялось, недавно працівники Першої підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги відсвяткували новосілля, перемістившись в оновлене після реконструкції приміщення. За результатами аналізу за перші 10 днів роботи підстанції, ця подія не лише відчутно поліпшила умови праці бригад Е(Ш)МД, а й сприяла покращенню показників їхньої роботи.

Бригади І підстанції Е(Ш)МД виконують виклики з території м. Суми, що становить від 44% до 54% усіх викликів по місту за добу, обслуговуючи здебільшого мешканців Баранівки, вулиці Героїв Крут, Курського, 9-10-го та інших мікрорайонів. Відкриття І підстанції Е(Ш)МД дозволило значно скоротити як відстань, так і час доїзду до хворих і потерпілих.

Скорочення середнього часу доїзду за рахунок бригад І підстанції Е(Ш)МД становить: на критичні виклики – на 2 хв. 34 сек.; на екстрені виклики – на 3 хв. 45 сек.; неекстрені – на 4 хв. 28 сек.

Відкриття І підстанції Е(Ш)МД дало і суттєвий економічний ефект – зменшення використаного пального за рахунок зменшення радіусу обслуговування (щоденний пробіг автомобілів скоротився на 200 км).

Оскільки основним фактором вчасності доїзду бригади на виклик є відстань, то відкриття, як планується, додаткових пунктів постійного базування бригад Е(Ш)МД у Курському мікрорайоні та в Хіммістечку (по 2 бригади в кожному пункті) ще більше скоротить час доїзду на виклик, покращить інші виробничі показники, а головне – збереже більше життів людей.