Новорічні щедрівки – з надією на Перемогу!

  У день Маланки до працівників Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) завітали по-святковому вбрані щедрувальники. Спершу економісти та бухгалтери підприємства з яскравим акторським талантом привітали своїх колег із прийдешніми святами і щиро побажали їм міцного здоров’я, оптимізму, нових успіхів і тепла в родині. Та найголовнішим побажанням стало здійснення однієї на всіх мрії – Перемоги для України!
  А незабаром святкове дійство перемістилось до конференцзали, де присутнім подарували щедрівки та веселі пісні актори Сумського обласного театру для дітей та юнацтва, до яких приєдналися й наші самодіяльні митці.
  Цей візит добрих друзів Центру відбувся всупереч війні, бомбардуванням, блекаутам і намаганням ворога знищити нашу землю. Проте святковий настрій і щирі віншування, подаровані гостями, спільні танці та фото на згадку зайвий раз переконали: нікому не вдасться зруйнувати наші традиції, зламати код української нації, бо наш народ – нескорений і непереможний! Усе буде Україна!