Бронежилети – для служби «103»

 Нещодавно Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав бронежилети від Львівського оборонного кластеру.
 Для того, щоб цей проєкт щодо забезпечення наших медиків засобами захисту став можливим, долучились також компанія The Renew Democracy Initiative та компанії Датагруп та Nova Poshta Humanitarian, які є фінансовими донорами.
 Червоні бронежилети (під колір уніформи) спеціально виготовлені для працівників служби екстреної медичної допомоги. Вони легкі, дуже зручні, спереду оснащені сумкою, в яку вкладаються турнікети, ножиці та все необхідне для надання екстреної медичної допомоги при травмах. Важливо, що при цьому руки медиків залишаються вільними.
 Тимчасово виконуючий обов’язки голови Сумської обласної військової адміністрації Тарас Савченко подякував усім зазначеним компаніям за надані бронежилети. Безперечно, така благодійна допомога для працівників «екстренки» дуже актуальна, позаяк багато з них виїжджає на виклики до постраждалих у прикордонні, яке постійно обстрілюється російськими
агресорами.
 Сьогодні Центр забезпечений бронежилетами різних розмірів, що дозволяє укомплектувати ними кожного члена бригади Е(Ш)МД (у тому числі й водіїв), яка виконує виклики. У воєнний час ми повинні бути підготовленими до розвитку будь-яких подій, аби убезпечити себе від біди.