Сумська «екстренка» взяла участь у загальноукраїнському флешмобі

 Напередодні Європейського дня екстреної медичної допомоги Всеукраїнська рада реанімації (ВРР) та екстреної медичної допомоги традиційно звернулася до всіх центрів екстреної медичної допомоги України з пропозицією взяти участь у загальноукраїнському патріотичному флешмобі.

 Мета: кожен регіон України отримав завдання. Його необхідно було зобразити/візуалізувати. Всі матеріали команда Всеукраїнської ради реанімації планує створити єдиним роликом. Особливість полягає в тому, що загальний меседж залишатиметься таємницею для учасників, допоки не буде готова єдина версія.

 Працівники Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) прийняли запрошення. Варто зазначити, що наш заклад вже не вперше долучається до такого масового флешмобу. Цього разу домашнє завдання на творчість і винахідливість – у додаток до професіоналізму медичних працівників.

 Чи не найскладнішим завданням для непрофесійних режисерів та акторів стало зображення найбажанішого для нас сьогодні слова – «Перемога». Але роль режисера покладалася на незмінного креативного керівника – старшого лікаря Центральної станції Е(Ш)МД Ольгу Калініченко. Тому із завданням успішно впоралися.

 У патріотичному флешмобі, окрім Центральної станції Е(ШМД, взяли також участь Перша підстанція Центральної станції Е(Ш)МД, Роменська станція Е(Ш)МД, Липоводолинська підстанція Роменської станції Е(Ш)МД та Шосткинська станція Е(Ш)МД Центру. Кожна команда у вільний від роботи час намагалась створити свій оригінальний матеріал. Цією спільною творчою роботою працівники служби «103» довели, що вони не лише високопрофесійні фахівці, рятівники, а й талановиті митці.

 Після того, як Всеукраїнська рада реанімації (ВРР) та екстреної медичної допомоги, витримавши інтригу, змонтує спільне відео, відкриється єдина картина флешмобу.

 Дякуємо всім працівникам служби екстреної медичної допомоги, які знайшли можливість і час взяти участь у загальній творчій справі, присвяченій стійкості та сталевій витримці українських медиків.