Подяка за людяність і професіоналізм

Днями до Центру зателефонувала сумчанка Ганна Тимошенко, яка щиро подякувала колективу лікарської бригади у складі Олександра Редковця і фельдшера Альони Марченко, що виїжджала до неї на виклик        3 жовтня 2024 року.

Жінка із серцево-судинним захворюванням і високим тиском розповіла, що спершу намагалась впоратися із погіршенням здоров’я самотужки, але оскільки  це не дало бажаного результату, вона викликала «швидку». Молоді медичні працівники її уважно вислухали, стабілізували стан і лише після покращення здоров’я хворої поїхали. 

А ще Ганна Михайлівна звернула увагу на те, що на момент виконання виклику в будинку була відключена електроенергія, і члени бригади Е(Ш)МД змушені були підніматися пішки на восьмий поверх, присвічуючи собі ліхтарями.

«Я дуже вдячна бригаді медиків за їхній професіоналізм, чуйність і милосердя, за те, що врятували моє життя. Дякую також за те, що вони сумлінно працюють у такий важкий для нашої країни час», – зазначила пацієнтка. 

Для лікарської бригади Е(Ш)МД то був один із багатьох звичних викликів. Проте врятовані життя та здоров’я хворих, людська вдячність для медиків є чи не найбільшою нагородою за їхню нелегку самовіддану працю.

 

На фото: лікар Олександр Редковец, фельдшер Альона Марченко та водій Сергій Косенко.