Подарунок Центру від Всеукраїнської ради реанімації

Як ми вже повідомляли, на запрошення Всеукраїнської ради реанімації (ресусцитації), (@Всеукраїнська рада реанімації (@urc.org.ua) у Facebook або https://t.me/vrr info у Telegram) з нагоди Європейського дня екстреної медичної допомоги працівники Центральної станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) взяли активну участь у загальноукраїнському флешмобі.
Нещодавно на адресу директора Центру Анатолія Александренка надійшов лист від голови правління Всеукраїнської ради реанімації (ресусцитації) та екстреної медичної допомоги Ігоря Збишка, в якому висловлюється повага та щира вдячність за участь у танцювальному флешмобі.
«Завдяки згуртованості, креативності та командному духу Ваш колектив досягнув поставленої мети – у позитивному контексті привернув увагу суспільства до екстреної медичної допомоги в Україні, – йдеться в листі. – Головний меседж «Ми завжди з тобою!» прозвучав у матеріалах регіональних та національних ЗМІ. Працівники і працівниці Вашого Центру показали, наскільки злагоджено уміють взаємодіяти один з одним і якою внутрішньою силою вони наділені.
Від імені ВГО «Всеукраїнська рада реанімації» висловлюємо Вам подяку за підтримку важливої ініціативи та за творчий підхід у реалізації ідеї! Бажаємо колективу Центру професійного розвитку, підтримки на усіх рівнях, фізичного і психологічного здоров’я! Надіємось на подальшу співпрацю і впевнені, що наші спільні зусилля сприятимуть становленню ефективної системи екстреної медичної допомоги в Україні!»
Дуже приємно, що Всеукраїнська рада реанімації (ресусцитації) підготувала всім учасникам флешмобу, оскільки вважає кожного з них переможцем, досить вагомий професійний подарунок: набір примірників тому ІV «Клінічні маршрути (протоколи) пацієнта під час надання екстреної медичної допомоги на догоспітальному етапі» за авторства Крилюка В.О. та Гур’єва С.О. Безперечно, ці видання допоможуть медичним працівникам Центру в їхній нелегкій щоденній роботі.