Вдячні за підтримку та допомогу

Колективи Буринської підстанції екстреної (швидкої) медичної допомоги (Е(Ш)МД) і пункту постійного базування бригад Е(Ш)МД (далі – ППБ)              у с. Слобода висловлюють вдячність засновникові СФГ «Рябоконь» Івану Рябоконю за небайдужість і підтримку екстреної медицини. Так, Іван Іванович допоміг придбати металопрофільні та металеві матеріали для гаражного приміщення ППБ. Із цих матеріалів були виготовлені та встановлені ворота. У результаті гаражне приміщення оновилось, має надійний і сучасний вигляд.
Варто зазначити, що Іван Іванович досить приязно ставиться до роботи місцевого ППБ, оскільки добре розуміє, як важливо мати у селі «свою» бригаду екстреної медичної допомоги. Очолюючи нещодавно сільську раду, І. Рябоконь доклав чимало зусиль, аби відкрити у Слободі пункт постійного базування бригади, відремонтувати приміщення, збудувати гараж. І хоча сьогодні в селі інший голова, однак Іван Іванович вирішив довести справу до кінця: і тепер уже власним коштом придбав усе необхідне для дверей гаража. Цього року в самому приміщенні пункту його працівники власними силами, за сприяння адміністрації Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) і, зокрема його директора Анатолія Александренка, провели косметичний ремонт, створили належні умови для праці та відпочинку.
Так само власними силами проведено ремонт і в приміщенні Буринської підстанції Е(Ш)МД. І тут не обійшлось без підтримки керівництва Центру та допомоги місцевих помічників. Ми дуже вдячні також голові СФГ «Діброва» Андрію Гусаку, до якого вперше звернулись за допомогою. Андрій Іванович відразу ж погодився і швидко придбав для працівників підрозділу лавочку з навісом. Її встановили біля ґанку приміщення підстанції. У цьому затишному місці у хвилини короткого перепочинку працівники служби «103» можуть посидіти і поспілкуватися, щоб потім з відновленими силами знову поспішати на виклики до хворих і потерпілих.

Віта Носова, старший фельдшер Буринської підстанції Е(Ш)МД