Дорогі працівники Центру!

Щиро вітаємо Вас з Новим роком і Різдвом Христовим!
Проводжаючи 2020 рік, слід зазначити, що він видався для нас нелегким, напруженим, проте насиченим цікавими подіями і здобутками.
Наш Центр перетворився з комунального закладу в комунальне некомерційне підприємство; уклав договір із Національною службою здоров’я України
про медичне обслуговування населення області; отримав ліцензію на провадження господарської діяльності з медичної практики. Безумовно, вагомим здобутком Центру стала висока відзнака Національного рейтингу якості товарів та послуг – «Зірка якості» – як кращого підприємства України- 2019. Ще одна важлива перемога Центру – почесне, ІІІ місце, нашої команди серед 27 команд у Міжнародному чемпіонаті бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги «Кременецьке ралі-2020».
Пишаємось ми і тим, що у 2020 році в Центрі завдяки турботі про своїх працівників вдалося значно покращити кадрову ситуацію: за рік плинність кадрів серед медичних працівників скоротилась на 36%, а серед водіїв – удвічі. У багатьох станціях і підстанціях проведено ремонти приміщень і гаражів, значно поліпшено умови праці та відпочинку співробітників.
Минулий рік також позначився важкою, напруженою боротьбою з інфекційним захворюванням COVID-19. Сподіваємось, що спільними зусиллями нам вдасться подолати пандемію і вийти з цього двобою переможцями.
Від душі бажаємо всім міцного здоров’я, миру, благополуччя, родинного затишку, здійснення всіх задумів і мрій!
Нехай ці чудові зимові свята додадуть кожному з Вас життєвих сил і наснаги, окрилять душу на нові досягнення та добрі справи!
Хай з Вами завжди будуть рідні люди, вірні друзі, удача, радість і любов!
Щасливого Вам Нового року та веселого Різдва!

Директор Сумського обласного центру
екстреної медичної допомоги та медицини катастроф
Анатолій АЛЕКСАНДРЕНКО

Голова об’єднаної профспілкової організації
Наталія ДЕРЕВ’ЯНЧУК