Високі нагороди колективу та працівникам Центру

З нагоди Європейського дня екстреної медичної допомоги колектив Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) та його кращі працівники отримали високі нагороди, які  були вручені виконуючим обов’язки директора закладу Сергієм Бутенком під час оперативної наради керівників підрозділів.

Так, Почесною грамотою та відзнакою Кабінету Міністрів України «За проявлену мужність та самовідданість під час виконання службових обов’язків з порятунку життя і збереження хворих та поранених в умовах правового режиму воєнного стану, високий професіоналізм» відзначено колектив підприємства.

Почесною грамотою Міністерства охорони здоров’я України «За вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм» нагороджений завідувач оперативно-диспетчерської служби Центру Беседа Ігор Петрович.

Подякою Міністерства охорони здоров’я України «За особисту мужність і героїзм, виявлені при виконанні професійних обов’язків, вагомий внесок у надання медичної допомоги в умовах воєнної небезпеки, проявлений патріотизм, вірність обраній справі та з нагоди відзначення Дня екстреної медичної допомоги» нагороджена фельдшер з медицини невідкладних станів пункту постійного базування бригад Е(Ш)МД смт Кириківка Великописарівської підстанції Е(Ш)МД Доля Джульєтта Вадимівна.

Безперечно, ці високі нагороди стимулюватимуть колектив і його співробітників працювати ще краще заради наближення Перемоги та розвитку рідного підприємства.