У подарунок Центру – 4 сучасні ШВЛ

Під час чергової оперативної наради 6 червня 2022 року з керівниками структурних підрозділів Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) було обговорено ряд важливих питань, що стосуються безперебійної діяльності служби екстреної медичної допомоги області: вчасного та якісного виконання викликів до хворих і постраждалих, забезпечення бригад Е(Ш)МД медикаментами, паливом тощо.

Заступник директора з медичної роботи Максим Новіков поінформував про те, що Центр отримав як благодійну допомогу від ТОВ «Сучасна лікарня» 4 транспортні апарати штучної вентиляції легень «MONNAL T60» французького виробника «Air Liquide Medical System, S.A.». Це сучасне, якісне медичне обладнання, дуже необхідне хворим при гострій дихальній недостатності. Загальна вартість обладнання – понад 3 мільйона гривень. 

Керівництвом підприємства було прийнято рішення – встановити три ШВЛ на автомобілі швидкої допомоги, що належать Центральній станції Е(Ш)МД, один – на автомобіль Першої підстанції Е(Ш)МД.

Центр висловлює велику вдячність виробникові та благодійникові за такий дуже цінний і необхідний подарунок, який, безперечно, допоможе врятувати не одне людське життя.