Нові авто під ялинку

Відбулась урочиста передача Центру 9 нових сучасних автомобілів класів В і С.

Реанімобіль класу С VOLKSWAGEN Crafter від постачальника СКС Центр отримав за програмою UNITED-24 у рамках ініціативи першої леді України Олени Зеленської. 

8 сучасних санітарних спеціалізованих автомобілів «CITROEN JUMPER» класу В від постачальника Автоспецпром закуплено за кошти Державного бюджету України за бюджетною програмою «Розвиток системи екстреної медичної допомоги та модернізація і оновлення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я» за напрямом «Закупівля спеціалізованого санітарного транспорту для центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та закупівля послуг, пов’язаних з поставками такого транспорту».

Варто зазначити, що в Центрі не вперше відбувається поповнення складу автотранспортних засобів. Лише за період російської воєнної агресії на території України за рахунок коштів Державного бюджету та від різних благодійних організацій, приватних підприємств і волонтерів Центр отримав 51 автомобіль. І це закономірно, позаяк санітарний спецавтотранспорт часто потрапляє під ворожі обстріли. На жаль, це лихо не обходить і Сумщину. Так, зовсім недавно було пошкоджено автомашини Білопільської підстанції Е(Ш)МД.