Почесна відзнака «За заслуги перед містом» – ювілярці Ользі Калініченко

 27 лютого 2023 року оперативна нарада керівників структурних підрозділів при директорові Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розпочалась із привітань з ювілеєм старшого лікаря Центральної станції Е(Ш)МД Ольги Калініченко.
 «Сьогодні ми вітаємо гарну людину і прекрасного професіонала. Ольга Олександрівна усе своє життя присвятила медицині та багатолітньому служінню людям. Нам випала велика честь працювати поруч із таким висококласним фахівцем. Нехай сьогоднішній день стане для Вас відліком нової сторінки життя – яскравої та переможної!» – побажав директор Центру Сергій Бутенко і вручив грамоту та квіти.
 А вітання заступника директора Центру, депутатки обласної ради Людмили Чегринець стало приємною несподіванкою для ювілярки.
 «Сьогодні дуже рідко людина буває вірною своїй професії. А Ви залишились відданою не лише медицині, а й саме екстреній медичній допомозі. Усе життя Ви рятуєте життя та здоров’я наших земляків. І тому я виконую приємну місію та за дорученням міського голови вручаю Вам Почесну відзнаку Сумської міської ради «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня». Також від усього депутатського корпусу міської та обласної рад приєднуюсь до привітань і бажаю міцного здоров’я, натхнення, Перемоги, миру, не зупинятися й відчувати ювілей тільки в момент отримання пенсійного забезпечення», – сказала Л. Чегринець.
 «Щиро дякую за привітання, мені дуже приємно. Вважаю за честь працювати в такому чудовому колективі», – у відповідь промовила розчулена ювілярка.