Благодійність від «Міжнародного альянсу братської допомоги» та Посольства Чеської Республіки в Україні

Громадська організація «Міжнародний альянс братської допомоги» разом із Посольством Чеської Республіки в Україні організувала і передала Сумському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф гуманітарну допомогу у вигляді 50 мобільних телефонів Samsung, 25 планшетів Samsung Calaxy, 50 стартових пакетів Vodafone Joice Start, 20 пристроїв безперебійного живлення Powercom RPT-1000A Schuko, 3-х зарядних станцій EcoFtow.DELTA 2. Усього Центру було безоплатно передано 148 одиниць матеріальних цінностей, загальною вартістю 685 626, 40 гривень.

Варто зазначити, що потреба в ґаджетах у Центрі існувала й до повномасштабної війни. З початку російської агресії закладом було придбано кілька телефонів. Проте оскільки в умовах воєнного стану фінансування медичних закладів обмежене, процес придбання необхідної кількості ґаджетів і пристроїв призупинився. Сьогодні, після отримання допомоги від ГО «Міжнародний альянс братської допомоги», Центру вдалося майже закрити потребу в деяких ґаджетах, що дасть можливість нашим бригадам екстреної (швидкої) медичної допомоги безперебійно отримувати виклики від оперативно-диспетчерської служби та здійснювати виїзди до хворих і потерпілих.

Керівництво та працівники Центру щиро вдячні Громадській організації «Міжнародний альянс братської допомоги» та Посольству Чеської Республіки в Україні за надану гуманітарну допомогу, яка сприятиме оперативному наданню якісної екстреної медичної допомоги, а, отже, порятунку життя та здоров’я наших громадян.

Наближаємо Перемогу разом!