Відпрацювання практичних навичок медиками Конотопської станції Е(Ш)МД

Працівники навчально-тренувального відділу Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф постійно проводять заняття для медичних працівників з метою підвищення їхньої кваліфікації.

Так, у Конотопській станції Е(Ш)МД відбулись планові заняття «Огляд критичного хворого з відпрацюванням практичних навичок на манекені ALS», які провів для своїх колег інструктор навчально-тренувального відділу, фельдшер з медицини невідкладних станів Конотопської станції Микола Брушко. Один лікар і одинадцять фельдшерів, які взяли учать у заняттях, мали можливість освіжити свої знання і відточити практичні навички щодо проведення реанімаційних заходів тяжкохворому пацієнту.

Окрім Миколи Брушка, заняття проводить також інструктор НТВ, фельдшер з медицини невідкладних станів Конотопської станції Е(Ш)МД Віталій Бураков. Навчання відбуваються регулярно: тричі на місяць – на підстанціях, вісім разів на місяць – у Конотопській станції. Наступне заняття заплановане у Путивльській підстанції Е(Ш)МД. Безумовно, такі тренінги
стануть у пригоді медичним працівникам під час виконання ними викликів до хворих і постраждалих.