Працівники Центру допомогли колегам – вимушеним переселенцям Великописарівської підстанції Е(Ш)МД

Останнім часом Великописарівська громада почала з новою силою піддаватися ворожим обстрілам і бомбардуванням КАБами та ФАБАМи, у результаті чого було вщент знищено вулиці кількох населених пунктів, у тому числі й Великої Писарівки. Разом з іншими жителями цього селища працівники підстанції Е(Ш)МД змушені були змінити місце дислокації свого робочого місця й евакуюватися до іншого села, де знаходиться пункт постійного базування бригад Е(Ш)МД. Таким чином, у працівників Великописарівської «екстренки», які, втікаючи від наглої смерті, поспіхом переїхали разом із родинами на нове місце, не лише робота, а й саме життя розпочалося з чистого аркуша.

Працівники усіх підрозділів Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зі співчуттям і розумінням сприйняли складну ситуацію, в яку потрапили колеги, адже чужої біди не буває. Вони оперативно зібрали кошти в сумі понад 73 тисяч гривень. На       40 тисяч гривень Центром було закуплено найнеобхідніше: посуд, господарчі товари, ковдри, засоби особистої гігієни, праски, електрочайник. На прохання працівників підстанції придбали також пральну машину, якою будуть користуватися кілька родин, та велосипед. Окрім цього, працівники служби «103» з дому приносили одяг, необхідні побутові речі, які, безперечно, знадобляться колегам. Понад 32 тисячі гривень передано вимушеним переселенцям для вирішення нагальних потреб.

Працівники Великописарівської підстанції Е(Ш)МД з вдячністю сприйняли допомогу колег і попри негаразди продовжують вже на новому місці сумлінно виконувати свої професійні обов’язки. 

«Ми є єдиною родиною, яка не залишається осторонь біди своїх співробітників. Тільки так ми зможемо працювати і перемагати», – запевнив директор Центру Сергій Бутенко.