Галину Білоус нагороджено відзнакою «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня

На урочистостях, які відбулись у Сумах з нагоди 28-ї річниці ухвалення Конституції України, очільники області відзначили військовослужбовців, представників правоохоронних органів, донорів, медиків, матерів-героїнь. Серед нагороджених – і заступник директора з оперативної роботи Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Галина Білоус. 

Голова Сумської обласної ради Віктор Федорченко вручив їй Почесну відзнаку Сумської обласної ради «За заслуги перед Сумщиною» ІІІ ступеня

   «за високий професіоналізм, вірність обраній справі, вагомий внесок у надання екстреної медичної допомоги населенню області в умовах воєнної небезпеки, проявлений патріотизм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня Конституції України». 

Ця нагорода цілком заслужена. Галина Білоус працює у системі екстреної медичної допомоги з 2007 року. З 2018 року обіймає посаду заступника директора з оперативної роботи. Вона не лише очолює дуже відповідальну ділянку роботи в Центрі, організовуючи та координуючи діяльність служби екстреної медицини області в умовах воєнного часу, а й сама є прикладом високого професіоналізму, мужності, відданості справі за будь-яких найскладніших обставин. Г. Білоус успішно організовує і контролює роботу бригад медицини катастроф, медичну евакуацію постраждалих за межі області, відповідає за інші важливі ділянки роботи.

Щиро вітаємо нашу колегу з високою нагородою і бажаємо їй міцного здоров’я та нових успіхів у нелегкій, але такій потрібній суспільству роботі!