Бронежилети та шоломи – для захисту життя медпрацівників

Нещодавно Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у рамках виконання програми Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією, в межах реалізації програми «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні» отримав в якості гуманітарної допомоги для захисту медичних працівників бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги 200 кевларових касок (шоломів) і 20 бронежилетів. 

Допомогу вдалося отримати завдяки ефективній співпраці держави та партнерів – Центр громадського здоров’я України та благодійної організації «100% життя» – Мережа ЛЖВ. pastedGraphic.png

Захист для медиків закуплено коштом Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Велике спасибі нашим благодійникам за надання такої необхідної допомоги! Дякуємо також за сприяння  в отриманні цієї допомоги Міністерству охорони здоров'я, міністру охорони здоров’я Віктору Ляшку та заступниці міністра Марії Карчевич.

Ці засоби захисту, безперечно, стануть у пригоді нашим                   бригадам Е(Ш)МД та особливо бригадам медицини катастроф, які надають екстрену медичну допомогу жителям прикордонної Сумщини, здійснюють виїзди до своїх пацієнтів, долаючи багато перешкод і нерідко ризикуючи власним життям.

Ваша благодійність сприятиме не лише оперативному наданню якісної екстреної медичної допомоги населенню області, а й збереженню здоров’я         та життя самих медичних працівників.

Детальнішу інформацію про отримання захисту для медиків загалом в Україні можна прочитати на сайті МОЗ України за посиланням: https://www.facebook.com/share/p/kVKHciNjH47gw2TW/?mibextid=WC7FNe