День народження Центральної станції Е(Ш)МД

Перші вересневі дні для нас позначені двома знаковими  подіями: Днем міста Суми та 81-шою річницею з дня створення Сумської (нині – Центральної) станції Е(Ш)МД. Незважаючи на всі труднощі жорстокої війни, працівники «екстренки» мужньо виконують свої професійні обов’язки.

З нагоди свят до Центру завітали керівники місцевої влади. Виконуючий обов’язки Сумського міського голови Артем Кобзар вручив завідувачу Центральної станції Е(Ш)МД Оксані Скрипченко грамоту, якою нагороджується трудовий колектив «за самовіддані дії, що були виявлені за надзвичайних обставин, вагомий внесок у надання екстреної медичної допомоги населенню Сумської міської територіальної громади та з нагоди Дня м. Суми». Окрім цього, він подарував структурному підрозділу Центру сувенірну книгу фотоілюстрацій «Мої Суми» та шість пледів для пацієнтів «швидкої». 

Адміністрація Центру виділила для станції три повнопривідні реанімобілі «Citroen Jumper» класу С. Один автомобіль буде закріплено за Першою підстанцією Е(Ш)МД, другий – за пунктом постійного базування «Госпітальний», третій – безпосередньо за Центральною станцією Е(Ш)МД. 

Цей спеціалізований санітарний автотранспорт стане у пригоді бригадам екстреної (швидкої) медичної допомоги, які часто виїжджають до пацієнтів із прикордонних районів, що перебувають під постійними обстрілами.

Вітаємо працівників Центральної станції Е(Ш)МД з Днем народження і бажаємо нових успіхів у їхній нелегкій, але такій потрібній суспільству праці!