Волонтерство для захисників

Напередодні Міжнародного дня волонтера працівники адміністрації, та всіх структурних підрозділів Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтримали акцію «Допоможи утеплити ЗСУ». Оголосили збір коштів та закупили газові балони, акумулятори та інші необхідні речі.  

Заступник директора Центру Людмила Чегринець, вона ж і ініціаторка Акції та засновниця Соціального проєкту Благодійний магазин «Посмішка єдності», у День Збройних Сил України відвідала та передала все придбане нашим військовим, які виїжджають на Бахмутський напрямок боронити Україну. 

«Не зі слів знаю,що таке захищати країну. Взяла участь в ООС та пам’ятаю наскільки важлива підтримка. В цей нелегкий час для всієї країни,підтримка- це, як ковток повітря та впевнений крок йти далі,до Перемоги. Дякую кожному хоч за слово,тим більше за діло у підтримку військових. Ми неодмінно переможемо!»-говорить     Л. Чегринець.  

Сподіваємось, що ці невеликі подарунки допоможуть нашим бійцям у зимову пору трохи  зігрітися і підняти їх бойовий дух на невпинному шляху до Перемоги.