Висока відзнака Тростянецької підстанції Е(Ш)МД

 У рамках святкування дня міста колектив Тростянецької підстанції Охтирської станції Е(Ш)МД Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф було нагороджено нагрудним знаком «За заслуги перед Тростянецькою громадою І ступеня». У тому, що ця відзнака, особливо в умовах воєнного часу, цілком заслужена, напевне, ні в кого не викликає сумнівів. 

 З перших днів повномасштабної війни працівники тростянецької «екстренки» проявили мужній характер, стійкість і незламність у протистоянні російському агресору. Постійно наражаючи себе на небезпеку, обминаючи ворожі блокпости, вони забезпечували роботу виїзної бригади підстанції в окупованому російськими військовими місті. Продовжували виконувати свої професійні обов’язки навіть після того, як окупантами було пограбовано та знищено Тростянецьку підстанцію Е(Ш)МД, забрано спеціалізований автотранспорт, медикаменти і телефони. Сьогодні працівники служби «103» продовжують працювати у нелегких умовах: нерідко під обстрілами, ризикуючи власним життям, рятують своїх земляків із прикордонних територій. 

 Щиро вітаємо колектив Тростянецької підстанції Е(Ш)МД з високою нагородою і бажаємо нових успіхів та довгоочікуваної Перемоги!