Щиро вдячні благодійникам за підтримку

Нещодавно до Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшла безкорислива гуманітарна допомога у вигляді ліків і виробів медичного призначення від Благодійної організації «Благодійний фонд «Християнська медична асоціація України». Вже не вперше ця благодійна організація постачає нашому Центру необхідну «гуманітарку».

Варто зазначати, що збір та надходження цієї допомоги стали можливими завдяки міжнародним донорам: Dr Peter Saunders, Chief Executive, ICMDA, David Sawday, Manager, Ukraine Project, ICMDA and Josh Mills, Executive Assistant, ICMDA.

А оперативно доставив гуманітарний вантаж за маршрутом Львів – Суми на пільгових умовах Міжнародний благодійний фонд «Альянс громадського здоров’я». 

Наш Центр висловлює щиру вдячність своїм благодійникам. Ми неодноразово чули відгуки про порядність і людяність ваших організацій. Сьогодні завдяки спільній справі переконались, що це не просто слова, а дії, підтримка та готовність допомагати. Усе це, безперечно, сприятиме вчасному та якісному порятунку виїзними бригадами Е(Ш)МД життя та здоров’я наших людей.

Бажаємо вам міцного здоров’я та нових успіхів задля Перемоги українського народу!