Благодійний фонд Євгена Пивоварова допоможе пережити блекаут

Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримав гуманітарну допомогу від благодійної організації «Благодійний фонд Євгена Пивоварова», а саме: дві системи зберігання енергії POWERWALL2 15.KW, 13 KHW, M48 (із системою контролю джерела струму Backup Gateway 2). Ці акумулятори допоможуть Центру на випадок можливих блекаутів забезпечити постійною електроенергією його найважливіші структурні підрозділи: оперативно-диспетчерську службу та Центральну станцію екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Працівники нашого Центру надають екстрену медичну допомогу жителям прикордонної Сумщини, здійснюють виїзди до своїх пацієнтів, долаючи багато перешкод і нерідко ризикуючи власним життям. Завдяки підтримці благодійників ОДС зможе і в найскладніших ситуаціях безперебійно отримувати виклики від хворих і потерпілих і передавати їх до виконання виїзним бригадам. Ця благодійність сприятиме оперативному наданню якісної екстреної медичної допомоги, а, отже, порятунку життя та здоров’я наших громадян.

Щиро дякуємо благодійній організації «Благодійний фонд Євгена Пивоварова» за отриману гуманітарну допомогу і сподіваємось на подальшу співпрацю. Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!