Прийнято важливі документи трудового колективу Центру

6 листопада 2023 року в конференцзалі Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відбулась конференція трудового колективу, в якій взяли участь керівники структурних підрозділів і голови профспілкових організацій. Представники регіонів працювали в онлайн-режимі. 

На порядок денний конференції було винесено питання щодо затвердження пакету важливих документів, за яким працює колектив Центру: 

Колективного договору трудового колективу на 2024-2026 роки; Правил внутрішнього трудового розпорядку та Кодексу корпоративної етики.

Голова первинної профспілкової організації Наталія Дерев’янчук повідомила, що цьому заходу передувала тривала плідна робота. Проєкти зазначених документів було розіслано в усі структурні підрозділи Центру – для ознайомлення і внесення пропозицій. До робочої групи увійшло 7 представників від  адміністрації і 7 –  від трудового колективу. Під час п’яти проведених засідань скрупульозно розглядались усі пункти і додатки документів, ураховувались усі зауваження. 

Завдяки такій попередній роботі конференція трудового колективу пройшла оперативно, з одностайним схваленням усіх  розділів Колективного договору та інших представлених документів. 

Прийнятий на конференції Колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом Центру (разом із додатками, з прошитими і пронумерованими сторінками) буде надіслано до Департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради для повідомної реєстрації. Після цього текст Колективного договору та інші документи будуть розміщені        на сайті Центру.