Дякуємо Конотопському міському голові за допомогу та підтримку

Працівники Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф щиро вдячні Конотопському міському голові Артему Семеніхіну за постійну увагу та допомогу одному із найбільших наших структурних підрозділів – Конотопській станції екстреної (швидкої) медичної допомоги. 

Так, у 2022 та 2023 роках було прийнято рішення про виділення додаткових коштів із міського бюджету для покращення умов роботи працівників станції і забезпечення належних умов для зберігання спеціалізованих санітарних автомобілів. 

Нещодавно на прохання нашого закладу станція отримала від міської ради необхідні матеріали для облаштування стоянки спецавтотранспорту, зарядні станції, інструменти та приладдя для утримання в належному стані приміщень та парку санітарних автомобілів.

Безумовно, така допомога сприятиме забезпеченню стабільного функціонування Конотопської станції Е(Ш)МД під час воєнного стану, зокрема в умовах можливого «блекауту», та безперебійному наданню працівниками служби «103» екстреної медичної допомоги всім, хто цього потребує.

Дякуємо за співпрацю. Разом наближаймо Перемогу!