У Воронежі – оновлений ППБ

Упродовж останніх років адміністрація Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) активно опікується проведенням ремонтів і поетапним створенням належних умов для праці та відпочинку своїх працівників у структурних підрозділах закладу – станціях, підстанціях і пунктах постійного базування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги.
Дійшла черга і до ППБ у смт Вороніж Шосткинської станції Е(Ш)МД. Варто зазначити, що пункту виділено інше приміщення у Центрі первинної медико-санітарної допомоги: з окремим входом, двома кімнатами. Проте працівники ППБ відразу зрозуміли: перш ніж святкувати новосілля, необхідно докласти чимало зусиль, адже приміщення потребує капітального ремонту. І тому всі дружно взялися за справу. Спеціалізовані роботи виконували кваліфіковані фахівці за договором, решта робіт лягла на плечі медичних та немедичних працівників ППБ, які виходили на «суботники» у вільний від роботи час.
Будівельні матеріали придбавалися за кошти Центру. І ось за короткий період завдяки спільним зусиллям працівників і підтримці керівництва закладу приміщення стало невпізнанним: замість бетонної підлоги – тепер утеплена дерев’яна; проведено нову електропроводку; замінено вхідні двері та вікна; зроблено сучасну стелю; поклеєно шпалери. А головне – до приміщення було підключено воду та водовідведення, установлено електронагрівач, обладнано окремий санвузол. Словом, і до цього пункту прийшла міська цивілізація.
– Ми дуже задоволені тими умовами, які зараз маємо, – говорить фельдшер Руслана Бердінова. – Приємно приходити на роботу, де є можливість і попрацювати, і відпочити у затишних кімнатах.
Задоволений обсягом та якістю виконаних робіт і директор Центру Анатолій Александренко, який днями побував у Воронежі і якого тепло, з караваєм, зустрічали працівники пункту. Вони добре розуміють: саме завдяки ініціативі Анатолія Васильовича, постійному контролю та всебічній допомозі, всупереч усім перешкодам,  і вдалося задумане втілити в життя.
Проте, щоб довести все до ладу, необхідно ще виконати зовнішні опоряджувальні роботи приміщення та встановити металевий гараж для нового автомобіля швидкої допомоги, який незабаром надійде в цей ППБ. Немає сумніву, що працівники пункту постійного базування бригад Е(Ш)МД смт Вороніж, за підтримки адміністрації Центру, і це завдання виконають на відмінно.