Гідна участь спортсменів Центру в ХV літній спартакіаді

24 вересня 2021 року в дитячому  оздоровчому  таборі «Орлятко», що в урочищі Баранівка, відбулась ХV літня спартакіада серед працівників закладів охорони здоров’я області. Сумський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (Центр) гідно представила команда із 10 кращих спортсменів. У загальному заліку наші представники посіли четверте місце, а за призові місця в індивідуальних виступах вони заслужено отримали медалі та грамоти.
Так, старший лікар Шосткинської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Анатолій Клішевич виборов І місце у змаганнях з гирьового спорту; фельдшер Охтирської станції Е(Ш)МД Наталія Берест здобула ІІ місце з настільного тенісу; бухгалтер Центру Тетяна Лиховид теж була другою у змаганнях з легкої атлетики (біг на 200 м), як і водій Центральної станції Е(Ш)МД Олександр Яценко у змаганнях з армреслінгу. Почесної «бронзи» на спартакіаді удостоєні: головний фельдшер Центру Володимир Турчин (дартс); фельдшер Центральної станції Е(Ш)МД Євген Мудранинець (легка атлетика, біг на 400 м); фельдшер Центральної станції Е(Ш)МД Олена Бадуліна (шашки).
Окрім цього, наша команда нагороджена кубком і грамотою за перемогу в конкурсі на кращий девіз.
Безумовно, цей день, проведений у мальовничому лісі, запам’ятається нашим спортсменам не лише напруженими змаганнями, а й гарною атмосферою, святковим столом, турботою, виявленою адміністрацією Центру та об’єднаною профспілковою організацією, які матеріально заохотили кожного учасника літньої спартакіади.