Завдяки професіоналізму фельдшера «екстренки» врятовано людське життя

Того тривожного для Шостки ранку 13 січня 2024 року, коли ворог скинув на місто кілька ракет, фельдшер з медицини невідкладних станів Шосткинської станції екстреної (швидкої) медичної допомоги Владислав Лисоконь отримав виклик до 47-річної жінки з осколковим пораненням скроневої ділянки голови. Незважаючи на те, що фельдшер був єдиним медичним працівником у складі бригади Е(Ш)МД, він не розгубився, зміг професійно надати постраждалій всю необхідну екстрену медичну допомогу і стабілізувати її стан. Після цього доставив потерпілу для подальшого обстеження і допомоги в Шосткинську ЦРЛ. Життя жінки було врятоване!

Варто зазначити, що Владислав Лисоконь, який працює за спеціальністю сім років, вирізняється високим професіоналізмом, сумлінністю, відповідальним ставленням до виконання своїх обов’язків, завжди виявляє чуйність та уважність до пацієнтів. І тому цей випадок лише підтвердив, що молодий фельдшер не випадково пов’язав свою долю з медициною. 

У своєму вечірньому зверненні Президент України Володимир Зеленський відзначив шосткинського медика і подякував йому за професіоналізм і гуманність, завдяки яким було врятоване безцінне людське життя.