Дорогі наші чоловіки – працівники Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф! Прийміть найщиріші привітання з Днем захисника України!

Примітно, що ця дата – 14 жовтня – нерозривно пов’язана зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, яка здавна вважалася покровителькою і заступницею славного війська козацького та всього українського народу. І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої із проханням про такий необхідний нам мир, благополуччя,
добро і процвітання для рідної України.
Це свято увібрало в себе багаті козацькі традиції, уособлює мужність оборонців і визволителів рідної землі. Це свято лицарства і благородства, свято справжніх захисників країни.
Майже кожен із Вас служив чи буде служити у Збройних Силах України. Особливо низький уклін тим, хто захищав і сьогодні відстоює цілісність і суверенітет нашої держави на Сході України, демонструючи героїзм і патріотизм.
Бажаємо всім мирного неба над головою, міцного здоров’я, успіхів у Вашій нелегкій праці, благополуччя, родинного тепла та любові, безмежного щастя!
Нехай буде щасливою доля кожного із Вас під високим покровительством Пресвятої Богородиці!

З повагою Жінки Центру
Об’єднана профспілкова організація